Estudi de gravació

XarxaStudis

XarxaStudis és una idea de fa un grapat d’anys (2008), Però que amb la situació actual cobra un nou sentit, bàsicament seria fer un llistat de gent interessada amb el projecte que tinga estudi casolà o professional i vullga fer gravacions i muntar projectes “on-line”, la idea és connectar a gent per proximitat, donat que serà més fàcil conèixer i entendre’s amb gent de la comarca o comarques properes, donar al·licient per a tots els músics que amb aquests temps no disposen de recursos tant físics com monetaris per a dur a terme els seus projectes.

 

Funcionament:

Contactar directament amb la gent via telefònica, videoconferència o xat, acordar primerament preus (en cas de ser professional), com coordinar-ho, mètode d’enviament (Dropbox, Drive, wetransfer, etc…)

Guia per a treballar on-line

Per apuntar-se:

Sols has d’enviar-me un breu resum del que fas a xarxastudis@gmail.com, ja sigues músic, productor, dissenyador, tècnic de so, etc… per tal d’incloure’t a la llista.

L’alcoià-Comtat:

 • Rafa Gisbert “Cato” (Estudis14 659386129): (coordinador XarxaStudis) instruments de vent en general, producció música tradicional principalment, Dolçaina, sac de gemecs, tarota, saxo, clarinet, clarinet turc, etc… estils: Qualsevol.

 • Dani Reig (danireig8@gmail.com) productor, pianista, trombó, estils: des-de clàssic fins a Hip-hop

 • Adrià Sempere (adriasempere@gmail.com) Percusionista/Bateria.

  Gravacions musicals( qüalsevol estil), postproducció i disseny de sò per a audiovisuals.

  Producció de música per ordinador.

  www.adriasempere.es

València

 • Vicky Trillo (barralliure@gmail.com) compositora, cantant, acordió cromàtic, estils: Músiques negres, experimental o qualsevol.

Foia de Bunyol

 • Miguel Angel Orero (orero92@gmail.com) percussionista, instruments de percussió històrica i percussió àrab, compositor, arreglista. Orero productions

Baix camp

 • Pau Puig Olives (mambebe@gmail.com) Músic de vents, arranjament i producció. Dolçaines, gralles, tarotes, sac de gemecs, saxo, bansuri, ney, duduk, alboka..i algunes percus tradicionals.